Balletbarn på de skrå brædder

Mor til 12 på 8 måneder!

Og det er ikke engang løgn….

Der er godt nok sket meget det sidste år, puha.. Men lad mig uddybe det, når vi kommer tættere på nytåret.

I løbet af 8 mdr. Er jeg blevet 2 hundefødsler og 12 hvalpe rigere.
Lad mig lige starte, med at fortælle lidt om Cleo og Ferg, som fylder RIGTIG meget i mit liv.. Lidt for meget indimellem.
Cleo er et græsk gadekryds, min kæreste Phillip og jeg var så heldige at støde på, oppe på en græsk taverna på Kreta.
Hun var næppe 2 mdr. og på størrelse med en hamster (næsten), men sød, dejlig og efterladt til skæbnen var hun og da vi begge er meget spontane, måske også lidt for spontane til tider, fik vi hende klargjort til hjemrejse, med pas, vacciner og hvad der nu hørte med. Det viste sig så efterfølgende, at vi havde beriget vores liv, med en vaske ægte jagthund.. Well done. Og så midt i København, med duer (især) som favoritspise.

Nå.. Cleo er ligesom mig selv, et rigtig selskabsdyr og hygger sig allerbest, når hun er i selskab med andre og det var ikke svært at gennemskue. Så hvad tror i Phillip og jeg gjorde?
Netop, vi anskaffede os endnu en hund. Sir Alex Ferguson (i daglig tale, bare Ferg), en smuk, afbalanceret (not), kærlighedshungrende engelsk bulldog.
Og det, blev starten på et kærlighedseventyr.

img_0908

Nu skal det selvfølgelig lige pointeres, at vi ikke bare får hund(e) for at få hund(e), vi har læst på lektien, tænkt os om og overvejet situationen, det var måske bare ikke meningen, at det skulle være en gadehund fra Grækenland – men det gør det nærmest bare endnu mere for mig!
På trods af, at vi jo begge er spontane og gerne hopper ud i tingene med hovedet under armen, tænker vi naturligvis også på, at det jo er levende væsener, så det er selvfølgelig ikke for sjov skyld, at vi anskaffede os både den ene og den anden.
Der var skam tanke bag handling, selvom det nok først rigtigt går op for en, hvor hårdt og stort et ansvar det egentlig er, man har påtaget sig, når man står i det. Desuden er jeg slet ikke i tvivl om, at begge vores hunde lever i bedste velgående hos os, faktisk som to blommer i et æg, hvis jeg lige skal beskrive det for jer haha.. De lever simpelthen i symbiose de to og det endte, sjovt nok også med, at vi alle 4 blev forældre, for første gang, sidste november. 
Det var sådan set ikke planlagt, men det var heller ikke, ikke planlagt, hvis i kan følge mig?
Dyrlægen var i hvert fald ikke i tvivl, der var mere end mosevand i sprøjten og et par uger senere, var jeg, med hjælp fra min mor og Phillip, med til at bringe hele 7 stk. grissebasser til verden. Det var så hyggeligt! Cleo var en fantastisk mor og Ferg holdt den afstand fra reden, som Cleo gav ham besked på at holde. På daværende tidspunkt boede vi i en 2-værelses lejlighed på Frederiksberg, så i kan næsten forestille jer, hvordan vi alle levede side om side! Det var en fed oplevelse, men til sidst var det simpelthen også bare nok! Vi boede trodsalt, to voksne mennesker og 9 hunde på 52 kvm.
Heldigvis var mit hvalpe-netværk stort på det tidspunkt og hver og én hvalp røg, til en blanding af familie, venner og bekendte. Det betyder godt nok mere end jeg lige havde regnet med – det der med bare at vide, at man ser dem igen og, at man er tæt på dem. Jeg er så heldig, at både min søster og bror adopterede én hver og resten ser jeg næsten ligeså ofte, så jeg kan virkelig ikke klage.

img_0909

Det var dejligt, at få pusten tilbage efter sådan en omgang! Vi sad endda hjemme nytårsaften og passede hvalpe, med hjælp fra et vennepar! haha, hvordan lyder det lige?

Nå. Så har vi også prøvet det og det var en stor succes og Cleo var glad for dem, men heldigvis også helt okay med, at de skulle videre i livet, hvilket var det vigtigste! MEN.. Det behøver bare ikke gentage sig, fik vi aftalt og efter en masse snak frem og tilbage, om hvorvidt det var Cleo der skulle steriliseres eller Ferg der skulle kastreres, kom vi frem til sidstnævnte (nok mest mig), Phillip var ikke just tilfreds, men det var det vi også fik talt med en dyrlæge om, var bedst.
Ferg blev kastreret og 3 dage senere, kom vi hjem fra en tur i Netto og fandt Cleo og Ferg sammenhængende.. Jep. De hang sammen.. Hele 30 min. efter vi var kommet hjem, kunne de ikke komme fri fra hinanden (jeg var nød til at google det, for det var da for underligt, men de sidder åbenbart fast), vi fik straks talt med dyrlægen, som sagde at chancen for, at han havde gjort hende drægtig igen, var meget lille og, at vi bare skulle holde øje med symptomer, såfremt vi ikke ønskede en round 2.
Vi var ved godt mod og Cleo hverken voksede eller havde symptomer efterfølgende og da vi jo havde oplevet det før, vidste vi jo hvad vi skulle holde øje med! Så vi levede bare i god tro om, at det selvfølgelig ikke havde kunne lade sig gøre. Meeeen, vi blev klogere.

20157939_10212918562341874_6457447340964617110_o
Pludseligt fra den ene dag til den anden, fik Cleo både mave og morgenkvalme, men dette indtraf længe efter, at det var sket og det viste sig simpelthen, at hendes første symptomer, valgte at komme 2 dage før hun var sat til.
Vi gik simpelthen fra dyrlægen med ordene “Jep, hun kan føde indenfor 2 dage”.
Jeg blev heeelt udmattet bare ved tanken og fældede helt sikkert også en tåre eller to.
Datoen hed d. 29 juni – altså, sommeren var på sit højeste og vi havde en masse planer, der ikke havde en masse hvalpe inkluderet. Men de blev aflyst og vi tog det som endnu en oplevelse!
Cleo klarede det som altid til UG og var ligeså god en mor, som første gang.
5 stk. blev det til og de var “desværre” ligeså søde, som første gang.
Det er altså hårdt, ikke bare at beholde en enkel. Men nej! Jeg er heldigvis blevet lidt immun med tiden.
Denne gang var vi dog lidt heldigere, hvad angår pladsen, da vi er rykket ind i en betydeligt større lejlighed.
Så i stedet for, at dele hele lejligheden og bo side om side med dem, havde vi nu mulighed for, at give dem deres helt eget værelse, sammen med Cleo og Ferg selvfølgelig og et værelse med en dør vel at mærke!
Også denne gang, var vi heldige med afsætningen, ligeså heldige som første gang faktisk (jeg ved ikke hvad der sker for mit hundenetværk), men endnu engang er stort set alle hvalpene tæt på, vi ser dem ofte i gadebilledet og mødes tit i Kongens Have til sjov og ballade.

20626351_10213079818733183_8420070447082114949_o

Prikken over i’et må være, at Aleksandra min bedre halvdel og hendes kæreste, har fået deres helt egen Diego, som var den eneste hanhund i seneste kuld! Ham ser jeg næsten ligeså ofte, som jeg ser mine egne (overdrivelse fremmer forståelsen).
Det er det bedste! Men nu er det godt nok også slut og sidste gang og alt det der.

img_0886

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Balletbarn på de skrå brædder