Dynen med ærmer!

En lille getaway…

img_1265

Er der noget bedre end, at trække stikket et par dage, midt i en travl hverdag? Det er der nok, men det er helt sikkert på top 3, i min bog!
Det seneste år, har jeg virkelig lagt vægt på, at kunne komme lidt væk indimellem og gerne oftere, end jeg før har haft mulighed for – for man ender så hurtigt i hamsterhjulet, hvor alle dage er ens og hvor man ikke kan skelne mellem i dag og i går.
Før i tiden gjorde jeg mest ud af, at få styr på de lange rejser, hvor man virkelig kommer væk, helst også meget langt fra Danmark, rent geografisk, så man virkelig i alle forstand får afstand, men man skal virkelig ikke undervurdere hvilke underværker, en lille getaway kan gøre.
Jeg var en uge på Kreta i august, en forlænget weekend til Barcelona i september og i morgen tidlig, tager jeg 5 dage til Gran Canaria og besøger nogle gode venner.
Det er helt vildt, hvordan de der få dage væk fra hverdagen, bider sig fast! Jeg kan f.eks. slet ikke huske, hvad jeg har lavet i hele september udover, at jeg var i Barcelona, selvom det kun var i 3 dage (måske det er min hukommelse, den er gal med).
For hvad er det egentlig man husker ved udgangen af året, om 5 eller 10 år? I hvert fald ikke hvad man lavede, på en ganske normal, grå mandag.
Selvfølgelig er det også for det meste rart, at vende snuden hjem, til hverdagen og rutinerne igen – hverdagen kan absolut også være dejlig og det bedste i mange og måske endda langt de fleste tilfælde, så længe man laver noget man kan lide. Nu glæder jeg mig bare sindssyg meget til, at tage Phillip under armen og rejse ned til Gran Canaria, godt vejr og farverige drinks.

Vores venner som vi skal ned og besøge, har taget den fedeste beslutning nogensinde (apropos hamsterhjulet) og har simpelthen valgt, at vende hverdagen ryggen – i hvert fald i et års tid. De sejler bare rundt i deres sejlbåd, oplever verden, jagter solen og bestemmer helt selv, hvad der skal ske fra dag til dag. Det er så inspirerende og modigt og man får da virkelig lyst til, at gøre kunsten efter!
Vi skal bo på båden sammen med dem, sejle lidt rundt og bedst af alt, vågne op hver morgen, til en morgendukkert og en kop kaffe på dækket. SKØNT!
Jeg har godt nok aldrig prøvet, at rejse på den måde før, men det lyder ikke spor tosset, vel? Det bliver helt sikkert en ny og anerledes oplevelse, vi kan tage med os videre og det er altid sjovt, at prøve noget nyt!
Jeg har heller ikke besøgt en eneste af de kanariske øer før, så det bliver også spændende.
Desværre får jeg nok ikke den store mulighed for, at få skrevet så meget herinde, men man kan selvfølgelig altid følge med på min instagram (tak 3likehome) og så giver jeg helt sikkert også en opsummering af turen, når jeg vender hjem i næste uge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dynen med ærmer!