5 dage på Gran Canaria

Hvis nogen siger bøh, så græder jeg!

Kender i det?

Det er nok det der bedst kan beskrive, hvordan min krop har det i øjeblikket! haha.
Nu skal det slet ikke lyde som om, at ALT er op ad bakke, for det er langt fra virkeligheden – jeg er super priviligeret og gudskelov, er det af postive og af “gode” grunde, at jeg er presset og ikke fordi min verden falder fra hinanden. Det kan bare godt føles sådan nogengange.. Altså på den måde, at man ikke kan følge med, at man løber efter tiden og, at man aldrig er helt tilfreds med, hvad man får udrettet.
Der er nok liiiidt for meget af det gode for tiden og det er også en af årsagerne til, at det sidste indlæg jeg har taget mig sammen til at skrive, var d. 1 november og i dag skriver vi d. 13.
Det er på ingen måde fordi, at jeg ikke har noget på hjertet, ikke er inspireret eller føler mig bare lidt inspirerende eller fordi, at jeg allerede er gået kold i det “lille” projekt – det er ganske simpelt fordi, at jeg er lagt ned i øjeblikket og når det er på et underskud man kører, føles alt bare langt mere besværligt og netop der, er man nok også ekstra god til, at få spændt lidt ekstra ben for sig selv.
Det er jeg sikker på, at mange kan nikke genkendende til.

Jeg arbejder fuldtid +37 timer om ugen, hvilket slet ikke er noget nyt, går i skole ved siden af, laver lækkert mange afleveringer, og det som lige fik væltet korthuset denne gang er, at jeg snart skal aflevere en lidt for stor projektopgave ift. hvad jeg lige kan overkomme. Det skal jo nok gå alt sammen, men det er jeg nok ikke den bedste til, at få sagt til mig selv.
Samtidig er november bare måneden, hvor alle sociale arrangementer er samlet på en gang og JA, jeg lider af FOMO (fear of missing out), så det bliver naturligvis ikke et “jeg tror lige jeg bliver hjemme og slapper af og tager den mere modne beslutning her til aften”, hvilket nok ville være det sundeste valg at tage, når man vågner op helt forpustet hver morgen.

Når jeg så en sjælden gang kan benytte tiden til, at få slappet af, kommer den dårlige samvittighed straks krybende “burde du ikke liiige prioritere det projekt, som du snart skal aflevere, eller vil du hellere sidde natten før og græde som vi allerede HAR erfaret er en dårlig idé?”, LAD mig nu være haha. Hvis jeg bare lige kunne slukke for tankemylderet og samvittigheden i disse dage, ville det være rart, men det går jo nok hånd i hånd.

Så mangler jeg bare, at forklare om hytten der er ved at sejle væk, opvasken der konkurrerer med min højde (godt jeg kun er 1.67) og vasketøjet.. Det snakker vi slet ikke om!
Ja, det blev jo altså lidt et stakkels mig indlæg, selvom jeg udemærket godt er klar over, at det er peanuts, men hvor ville det da også være kedeligt, hvis alt var en leg og intet var en udfordring! HELDIGVIS, er det jo småting i forhold til, hvad så mange andre går igennem og inden jeg får set mig om, er jeg sikker på, at overskuddet er tilbage og alle de små bagateller vil føles som a walk in the park!

Blot en lille update, fra et stille domæne! Det hjalp allerede, at få det ud igennem fingrene kan jeg mærke!

Hav en dejlig aften.

img_2404

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 dage på Gran Canaria