Hvis nogen siger bøh, så græder jeg!

Idéer til adventsgaver

Jeg tænkte, at jeg lige ville være i god tid og lave et lille indlæg, med idéer til adventsgaver (1. advent falder d. 3. december i år, hvis man skulle være i tvivl).

Jeg har selv utrolig svært ved, at finde på noget småt og hyggeligt 4 uger i streg, så hvorfor ikke være lidt på forkant.
Sidste år købte jeg adventsgaver til min kæreste, men de blev købt løbende, altså uge efter uge, da min kæreste på det punkt, er utrolig utålmodig. Han havde helt sikkert pakket alle 4 gaver op, inden vi overhoved havde ramt 1. advent –  men det er jo ærlig talt lidt mere hyggeligt, at der ligger 4 små overraskelser klar – hvis man har mulighed for det.
Jeg har listet et par kønsneutrale idéer op – nogle mere end andre.

  • Oplevelses gaven – Den klassiske, men altid gode gave! Hvis man skal gøre det super nemt (gjorde det selv sidste år), kan man benytte sig af hjemmesider som f.eks. denne – Der er et kæmpe udvalg af både dyre og billige oplevelser, som man kan give til en man holder af – alt fra madoplevelser til en SKAM safari i Norge.
  • Sutsko! – Jeg ELSKER sutsko – der er simpelthen ikke noget, der kan hamle op med hyggen i, at tage et par bløde, varme sutter på fødderne, efter en lang, kold dag.
    Det skal lige siges, at jeg slet ikke går op i, hvor flotte og fashion de er, så længe de bare skriger hygge, som f.eks. dem her. Der er jo selvfølgelig et kæmpe udvalg af sutsko, så det er bare at finde de hyggeligste og det behøver jo slet heller ikke, at være dyrt! Sidste år købte jeg et par dynesko (nogle har måske bemærket, at jeg er en sucker for alt, der har med dyner at gøre) i jysk for 80 kr. – de er sat ned til 30 kr. nu! De kan desværre kun købes i fysisk butik – Smukke? Not so much! Dejlige? JA!!!
  • Sjove bøger – Hver gang jeg er i Urban Outfitters kigger jeg altid deres crazy bøger igennem, man får bare altid et godt grin – Hvor har de dog fået idéerne til de bøger fra?
    Bare for at nævne nogle af titlerne “Stranger Fillings – A Parody Cookbook By The Muffin Brothers” inspireret af Stranger Things, hvis man lige kender en fan, som også kan lide, at stå i køkkenet 😉  “The Subtle Art Of Not Giving A F*CK, “What’s Your Poo Telling You”, “You Are A Badass” osv. Tror i forstår budskabet, der er i hvert fald MANGE flere, hvor de kommer fra lige her.
  • Duftlys – Det kan sagtens være mere spændende, end det lyder! Der er så mange fine gavesæt i flotte indpakninger, som f.eks. her, som både ser flotte ud og dufter skønt. Jeg har selv et sæt ude på badeværelset – De findes i forskellige kategorier bl.a.  natur-, hjem- og i et jule gavesæt. De forskellige lys, kan også købes separat.
  • Brætspil – Når nu vi har ramt de første minusgrader i sæsonen, skal vi nok ikke forvente, at det går den anden vej lige foreløbigt! Så hvorfor ikke give et sjovt brætspil, såsom Trivial Pursuit (en sikker vinder), som både findes i familieudgave eller Master Edition og sikkert også mange andre versioner eller gode, gamle KALAHA – Der er masser, at vælge imellem!

Jeg håber, at det gav bare en smule inspiration! Man kan selvfølgelig også bare gøre som Frank i Klovn og pakke en masse servietringe ind, i hver deres pakke HA! Det er jo tanken der tæller – bidrag gerne selv med idéer, dem kan man ikke få for mange af!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis nogen siger bøh, så græder jeg!