Juleoutfits

I julestemning med Nøddeknækkeren!

25181776_10214110648343279_482037640_n

Er man endnu ikke kommet i julestemning, kan jeg HELT sikkert anbefale, at man tager et smut forbi Det Kongelige Teaters Gamle Scene, til en omgang Nøddeknækkeren – en rigtig klassisk familieballet! Der er stadig en del forestillinger tilbage, som endnu ikke er helt udsolgte! Men man skal nok være lidt hurtig, hvis man vil nå, at opleve det!
Man kan læse mere om forestillingen og købe billetter til herlighederne her.
Børn og unge under 25 år, kan faktisk benytte sig af “ung billet”, som giver 40% rabat på billetterne – blot en lille bonusinfo, som jeg selv benyttede mig af.

Der er lagt så meget tanke og sjæl i den forestilling og kulisserne er simpelthen så gennemførte og så er det jo, et rigtigt juleeventyr!
Som man kan læse i et af mine forrige indlæg lige her, er jeg selv gammel balletbarn og har selv danset med i forestillingen et hav af gange, bare i en anden opførelse end denne!
På trods af, at man nok hurtigere kom i julestemning som barn, er der ingen tvivl om, at denne forestilling er indbegrebet af jul for mig! Det er en sikker vinder hver gang.
Fra det sekund forestillingen starter, er man bare klar til jul og jeg forlader teatret hver gang, med en stemning, som ikke kan beskrives.
Musikken bærer naturligvis også en stor rolle i forestillingen og er skrevet af Tjajkovskij – Jeg er sikker på, at langt de fleste, kender til størstedelen af melodierne.

Udover selve forestillingen, som jeg selv var inde og opleve endnu engang, her i onsdags (5-stjerner fra mig), er teatret bare et magisk sted, at opholde sig – Helheds-oplevelsen er bare fantastisk. Kæmpe lysekroner, smuk stuk, høje paneler, højt til loftet og generelt er alt, bare noget helt særligt.
I mellem akterne (der er 2 i alt) kan man varme sig på gløgg eller hvad man nu er til og nyde teatrets smukke omgivelser og julepynt, heribland deres juletræ lavet af tåspidssko.

Det skal lige understreges, at dette på ingen måde er et sponsoreret indlæg og, at jeg udelukkende giver jer, min egen mening. Jeg kunne altså ikke snyde jer, for en anbefaling!

25198649_10214110651023346_1520675927_o

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleoutfits