I julestemning med Nøddeknækkeren!

Drømmeboliger #1

Som jeg tidligere har nævnt herinde, arbejder jeg til daglig i ejendomsmæglerkæden danbolig, inde i byen.
Derfor ser jeg af gode grunde, rigtig mange forskellige lejligheder i alle størrelser og priskategorier hver dag.
Jeg synes selv det er utrolig spændende, at se på – både indretningen, stilen og de forskellige løsninger folk benytter sig af, kan man nemt blive inspireret af!
Derudover er det jo ikke ulovligt, at drømme lidt og sætte nogle høje mål for, hvilken lejlighed man selv gerne vil ende i en dag.
Det er ikke sjældent, at jeg forelsker mig i en lejlighed og det er der jo ikke noget, at sige til! Der er godt nok mange smukke derude og det bliver jeg jo sådan set mindet om dagligt.

Derfor tænkte jeg, at det kunne være sjovt og interessant, at give jer et par forskellige boliger en gang om måneden (måske oftere), som er interessante, i forskellige priskategorier! Slet ikke fordi, at jeg er ekspert på området som sådan, men mere lejligheder, som jeg synes, er udover det sædvanelige, har gode beliggenheder og giver gode idéer/inspiration og måske, højere ambitioner. Det er blot for sjov og fordi, at jeg selv synes, at det er meget interessant, at se billeder af andres lejligheder haha! Det kan sagtens være, at den falder til jorden og det lyder bedre i mit hovede, men nu prøver vi!

I dette indlæg vil primært holde mig til KBH K, da det er der, jeg sætter mit fokus i hverdagen og der jeg selv synes det er sjovest, at følge med. Jeg gør mig stadig overvejelser om, hvordan de følgende indlæg til samme emne, skal strikkes sammen. Måske jeg bevæger mig ud i andre områder, forskellige typer lejligheder og stil (moderne, herskabelig, 2-plan?) eller noget helt tredje, det må tiden vise.

PENTHOUSE LEJLIGHEDER I KØBENHAVN K: 

1. Den første lejlighed, jeg vil anbefale, at man tager et kig på (mest for drømmenes skyld) er denne her! Den er netop kommet på nettet og er helt fantastisk, hvis man spørg’ mig! Den rammer rigtig godt, min drømmelejlighed, såfremt jeg bliver millionær (if you can dream it, you can do it)! Udsigt, lækre materialer, privat tagterrasse og beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed! Alt spiller simpelthen! Og så er der da også, et master bedroom med privat badeværelse! JA TAK! Det eneste der mangler, er et walk-in! Men mon ikke, det kan fikses!?

2. Kan man lide vandudsigt, Christianshavn og privat tagterrasse, skal man se her! Smuk lejlighed og endnu engang med panorama vinduer! Måske i kan se et mønster?? Her kan man jo næsten hoppe i vandet! Det er så smukt.. Jeg ville ELSKE, at sidde ude på den terrasse og kigge ud på vandet og de små både!

3. Denne her lejlighed, er simpelthen fantastisk! Lidt kongelig har man lov at være haha! Høje paneler, stuk i loftet og generelt bare royale rammer, på en af Københavns mest eftertragtede adresser! Jeg kunne SÅ godt! Desværre byder den ikke på udendørsarealer, hvilket er et stort og vigtigt plus i min bog, men charme! JA!

4. Fjerde og sidste lejlighed (i den dyre ende), som jeg sagtens kunne bo i (hvis jeg blev tvunget…..), er denne her.
Jeg elsker charme i lejligheder og charme for mig, er da fritliggende bjælker og brændeovn! Helt ærligt! What’s not to like? Generelt er jeg godt nok mere til det moderne look, som nr. 1 – Men denne ville jeg da ikke sige nej til! Eneste minus er, at det er mere en ego-lejlighed, da der kun er et soveværelse og, at udendørsarealerne kunne være større, men lejligheden er dybt charmerende, har jacuzzi, central beliggenhed ved Sortedams søen og walk-in! JA tak.

2- og 3-VÆRELSES LEJLIGHEDER I KØBENHAVN K: 

1. Jeg starter ud med en rigtig hyggelig 2-værelses lejlighed, beliggende på Christianshavn, som man kan se her.
Det jeg er helt vildt med, ved denne lejlighed, er rumfordelingen og altanerne! Der er hele 2 altaner (og det er vigtigt for mig! Eller 1 er nok, men 2 er endnu bedre) og på hver side af bygningen, så man simpelthen kan følge solen (når den er der). Derudover er pladsen rigtig godt udnyttet og den er da bare SÅ hyggelig og charmerende

2. Denne lejlighed er helt speciel og det er jo altid godt! Det jeg især er helt vild med, er terrassen! SE lige hvor hyggelig den er, det jo helt vildt! Derudover er lejligheden lidt sommerhus-stemning agtigt, med fritliggenede bjælker i loftet, massere materiale lavet i træ og i 2 plan! Der er også lige smækket et kæmpe badekar i (og DET er noget jeg kan sætte mig ind i!).

3. Den sidste lejlighed, jeg vil vise for denne gang, er denne 3-værelses. Her er det især beliggenheden lige ved søerne og Nansensgade, som jeg er ret fan af og så er den bare hyggelig! Lige under taget og med en masse fine detaljer.

 

img_3280-1

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I julestemning med Nøddeknækkeren!