Drømmeboliger #1

1 uge til jul: Ønskelisten

25465698_10214167557405970_393284828_n1.Her, 2. Her, 3. Her, 4. Her, 5. Her, 6. Her, 7. Her 

Så er der præcis en uge til juleaften! Føler virkelig, at det var d. 1 december i går.

Endnu engang har det været svært, for ikke at sige, umuligt! At skrive en ønskeliste. Når man ikke lige føler, at man går og mangler noget, så er det jo bare om, at finde noget inspiration rundt omkring – Her har jeg selv benyttet mig meget, af andre blogs og andres ønskeliste, for så kommer man jo ligesom på noget eller i hvert fald ind på en genre.

Ovenstående er eksempler på ting, jeg virkelig godt gad eje, men måske ikke ligefrem behøver. Alt det praktiske man virkelig har brug for, kommer man selvfølgelig først i tanke om, lige efter jul og ens fødselsdag! Sådan er det altid for mig i hvert fald haha.

I min familie giver de voksne ikke gaver til hinanden og sådan har det været, så længe jeg kan huske. Børnene får gaver af alle og mine søskende og jeg får gaver, af vores mor og far. Men ellers er det gave-ræs forbeholdt de små og det synes jeg, fungerer super godt for os. Jeg kan så alligevel ikke altid lade vær med, at smide nogle ekstra pakker under træet, hvis der er noget jeg lige falder over, eller hvis det er noget jeg virkelig synes, ville være dejligt og personligt at give.
Min kæreste og jeg har også aftalt, at holde gaverne på et minimum i år, da vi gerne vil bruge penge på en rejse til Thailand snart.
Af den grund, har jeg heller ikke brugt så lang tid på, at finde på alle mulige ønsker, men ovenstående er et rigtig godt bud. 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmeboliger #1