Tilbageblik på 2017 - 10 af mine bedste oplevelser!

Hyggetøj til de kolde tider

img_34771. Her, 2. Her, 3. Her, 4. Her, 5. Her, 6. Her, 7. Her

Så er der snart juleferie – i morgen for mit vedkommende, SÅ tiltrængt! Det bedste bliver næsten, at kunne rende rundt hver dag i nattøj/hyggetøj uden, at skulle forsvare sig selv haha (derhjemme vel og mærke). Jeg har samlet nogle lækre sæt, jeg selv har lidt svært ved, at vælge imellem –  for det er jo nok lidt overkill, at klikke dem alle hjem.
Jeg elsker simpelthen, at have noget blødt og rart på og alt bliver bare mere hyggeligt af det! Halvdelen af mit tøj består nok af hyggetøj, det gør mig bare glad og som man nok kan fornemme, er det helt klart de matchende sæt, som jeg foretrækker!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbageblik på 2017 - 10 af mine bedste oplevelser!