Første jul som vært!

Hvad lå der under træet?

Jeg synes altid, at det er spændende at se, hvad andre har høstet af gaver ved forskellige anledninger og jeg har derfor lavet et lille indlæg, med et par af de gaver, jeg har fået til jul!
Jeg nævnte i mit tidligere indlæg, at vi i vores familie ikke giver gaver de voksne imellem og, at min kæreste og jeg havde besluttet, at vi i år ville holde det på et minimum, da vi gerne vil ud og rejse og gerne langt væk! Det er jo aldrig helt billigt, så det var på sin plads, da vi ofte har givet hinanden rimelig store og dyre gaver.

26179093_10214263061873522_189230366_o

Først og fremmest fik jeg denne onesie fra Hunkemøller, som man kan købe lige her! Jeg er så på toppen over den og går rundt i den konstant, ja, selv når jeg lufter hundene. Det er virkelig en god gave og også noget jeg faktisk ønskede mig, da jeg hver dag går på arbejde med en form for dresscode og høje sko! Det er altså rart, at kunne hoppe i noget blødt og varmt, når man kommer hjem – og dertil fik jeg også, deres sutsko, som man lige kan skimme i hjørnet, på billedet til højre. Jeg er så klar til vinter og kulde!

26196978_10214263303439561_498468522_n

Jeg var også så heldig, at jeg fik denne Lancôme parfume, som jeg faktisk har ønsket mig rigtig længe! Jeg hader, at bruge penge på parfume, men elsker at få det i gave haha!
Jeg fik faktisk en prøve på den, som var med i en gave jeg fik, tilbage da jeg havde fødselsdag i april måned og brugte hver en dråbe med omhu – nu har jeg endelig fået den, i en lidt større version. Udover, at den er smuk, så dufter den for vildt!

26175444_10214263372521288_927647664_n

Den sidste gave jeg lige vil dele med jer, er fra min kæreste.. Jeg synes det er på sin plads, at vedhæfte et billede fra min halv berusede instastory i rigtig god kvali haha! Der var bare god stemning og aperol. Fik da lige et chok, da jeg åbnede æsken fra aldo og det ikke var sko der var i! Han elsker, at tage røven på mig og forvirre mig og han gør det hvert år – alligevel regner jeg den aldrig ud. Jeg blev naturligvis rigtig glad på trods af, at den på ingen måde stod på ønskelisten. Og når jeg siger på ingen måde, så er det ikke fordi, at jeg ikke rigtig gerne vil have den, men jeg kunne aldrig finde på, at ønske mig så dyr en telefon! Han er sgu meget sød.

Fik i nogle store overraskelser i år?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første jul som vært!