En perfekt nytårsaften!

Amerikansk reality: all you can eat!

Jeg er så på toppen over mit nye bekendskab med hayu.com!
Siden juleferien startede, har jeg været lykkelig bruger, af ovenstående hjemmeside. Det lyder måske lidt sørgeligt, nu jeg tænker over det haha! Men hold nu …. Hvor er der meget godt amerikansk reality, hvis man er til den slags og det er jeg virkelig! Har næsten slugt 2 af de seneste sæsoner af Keeping up With The Kardashians på ca. 2 uger.. Det er forfærdeligt! På den helt gode måde.

Så hvis man ligesom mig selv, altid har forsøgt sig med dårlige links, dårlig kvalitet og samtidig fået diverse virusser ned på computeren for, at streame amerikansk reality på nettet, så kan det altså undgås med reality on demand! Best descision ever.. Den første måned er tilmed gratis og derefter er det en halv pizza pr. måned (49 kr.) – jaja, jeg retfærdiggør det lige overfor mig selv. Det er ren og skær en anbefaling herfra og intet andet! I skal da ikke snydes, hvis det nu var gået forbi jeres næse og det var lige det i stod og manglede. ENJOY!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En perfekt nytårsaften!