Tid til vinterstøvler!

Drømmeboliger #2

photo-1464082354059-27db6ce50048

Så er det blevet tid til, at komme med et nyt indlæg i min lille “serie” drømmeboliger – man kan læse/se det forrige indlæg her, som også indeholder en lille introduktion.

Der vil naturligvis være lejligheder, som bliver solgt i tidens løb og derfor bliver taget af nettet, hvorfor disse indlæg selvfølgelig er sjovest at se, når de er forholdsvist nye.

Denne gang vil jeg blande København K, Østerbro og lidt Nordhavn og derved udvide lidt, så der vil altså være boliger at finde, fra alle 3 områder.

I den dyre ende:

  1. Den første lejlighed, som jeg har bidt mærke i, er denne helt fantastiske hjørnelejlighed, på 7. sal i berømte THE SILO, som man kan se her! Det er lige mig! Rå betonvægge, masser af lys, luft (lofthøjde på 4 meter!!), vandudkig og ikke mindst hele 36 m2 altan. Jeg kunne sagtens blive ved og ved med, at nævne lækre detaljer ved denne lejlighed, men tænker lige, at slutte af med, at nævne badeværelset – Se lige det badekar og den udsigt!
  2. Hvis man kan lide herskabslejligheder, så SKAL man se denne! Her er der stuk, høje paneler og lækre gulve for alle pengene. Lejligheden er hele 223 m2, så der er masser af plads, at boltre sig på og materialerne fejler absolut intet! Beliggenheden er en af de bedste i København og badeværelet…… Ja, det snakker for sig selv – jeg har virkelig en svaghed for lækre badeværelser!!
  3. Den sidste lejlighed jeg har fundet i den dyre ende, kan man se lige her. Den er beliggende på Østerbro, med kort afstand til Bopa Plads. Lejligheden er kæmpe (246 m2) og har loft til kip – det er simpelthen så smukt og unikt med de fritliggende bjælker og ovenikøbet er der lavet ovenlysvinduer og hvide gulve, så den er ekstra lys! Stort plus. Lejligheden er i to plan og har udgang til terrasse, som vender ind mod gården på øverste plan. SÅ lækker og speciel!

2 – 5-værelses lejligheder:

  1. Denne 4-værelses lejlighed på Østerbro er helt fantastisk! Der gad jeg RIGTIG godt bo. Den er fuldstændig indflytningsklar og istandsat og så er den bare vildt charmerende. Det er heller ikke ofte, at man ser to gode altaner, i sådan en lejlighed inde i byen. Jeg gad så godt.
  2. Endnu en 4-værelses lejlighed, som jeg uden tvivl kunne se mig selv i – se lige her. Gennemrenoveret og lige i øjet, hvis du spørg mig! Der er virkelig kræset om detaljerne, farvevalg og derudover er stilen i lejligheden, lige til et boligmagasin. Her kan man altså også tage et godt kig, hvis man mangler noget inspiration til indretningen.
    På trods af, at Gothersgade måske ikke lyder helt idyllisk, så ligger denne lejlighed, i den helt rigtige ende, hvis man ikke foretrækker, at dele opgang med diverse diskoteker.
  3. Det her er godt nok en andel, men se lige hvor hyggelig den er! Jeg er vild med køkken alrummet og ville altid selv vælge det, fremfor et køkken i et separat rum og så er den super delevenlig, med hele 3 soveværelser. Lejligheden er generelt i rigtig god stand og virker bare så hyggelig og charmerende! Det er heller ikke så tit, at man ser en 5-værelses andelslejlighed til salg, inde i byen.
  4. Se lige denne hyggelige 2-værelses københavnerlejlighed ved Gammel Strand! Jeg kan rigtig godt lide blandingen af gammelt og nyt, for selvom der er synlige bjælker og en masse ting, der er holdt i den gamle stil, så er lejligheden stadig renoveret og i god stand! Derudover er beliggenheden bare SÅ hyggelig, på den brostenbelagte københavner gade.
  5. Hvis man kan lide, at kunne kigge direkte til søerne og en moderne stil, så er denne 3-værelses lejlighed perfekt! Jeg er helt vild med løsningerne der er brugt i lejligheden og som nævnt før, er beton rigtig godt til mig! Det ser for fedt ud og så med det store glasparti! Endnu en lejlighed der giver massere inspiration. Det eneste minus er, at lejligheden er beliggende i stuen, men det afspejler prisen også meget godt.


I er meget velkomne til, at komme med inputs og gode idéer til dette emne, eller bare indspark til, hvad i selv synes kunne være interessant at se på! F.eks. andre områder, skal det være moderne stil, herskabeligt, i 2-plan, rækkehus, villa eller noget helt andet? Der er masser af lejligheder/huse/etc. derude og jeg vil prøve, at give noget nyt hver gang.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til vinterstøvler!