Drømmeboliger #2

Vi rejser til….

26856241_10214397808002091_1609396346_n

Endelig fik vi booket billetterne og vi er SÅ klar til, at indtage Thailand igen, igen, igen! Jeg glæder mig simpelthen så meget og det er ovenikøbet i hele 3 uger denne gang, så der bliver masser af tid til det hele! Vi rejser allerede om lidt over en måned, nemlig d. 24 februar – sjovt som alt bare blive mere overskueligt, når man har sådan en rejse foran sig!

Som jeg før har nævnt i et indlæg, om vores forskellige rejser i Asien (som man kan læse her), booker vi kun hotel til de første par dage hjemmefra og ellers tager vi det, som det kommer og prøver så vidt muligt, at komme lidt omkring.
Denne gang kender vi trods alt lidt mere til destinationen og hvor vi helst vil bo end førhen, vi besøgte nemlig Phuket for ca. 3 år siden.
Jeg elskede det virkelig og jeg ved med sikkerhed, at vi også skal forbi Koh Phi Phi igen og denne gang i længere tid, end bare for en enkel overnatning, det var bare så smukt!!
Vi overvejer også stærkt, at tage 2-3 dage i Bangkok enten i starten eller i slutningen af ferien, da jeg ikke fik oplevet det ordenligt sidst, hvilket giver god mening eftersom, at vi kun havde 15 timers tid i storbyen og det var bare for hektisk – samtidig fandt vi ud af (flere timer senere), at vi var endt det helt forkerte sted i byen, hvorfor der ikke ligefrem var noget, at skrive hjem over.
Jeg har også hørt rigtig godt om Koh Lipe, som bliver kaldt Thailands Maldiverne og det lyder ikke ligefrem som noget, jeg ikke vil opleve!

Har i nogle gode råd om hvad man bør se i Phuket eller Bangkok, gode spisesteder, hoteller, aktiviteter, omkringliggende øer eller andet, så giv ENDELIG a heads up!26940571_10214397811922189_1899120552_n

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmeboliger #2