10 hurtige om mig!

Når man føler sig som en fiasko…

Puha, jeg fik lidt af en mavepuster i dag. Et resultat jeg har set frem til og frygtet længe er “endelig” kommet og det var desværre ikke et positivt et. Det er vigtigt for mig, at dele mine nedture ligesom jeg også deler mine opture og jeg kan mærke, at jeg har brug for, at dele mine tanker netop nu.
I dag dumpede desværre min eksamen i Ejendomshandel, som jeg har brugt enormt meget tid og energi på, det sidste halve år.
Det der har gjort mig allermest ked af det er, at jeg faktisk har haft et rigtig godt forløb og virkelig har sat den tid af, til at læse op og deltage, som det kræver, på trods af et fuldtidsjob sideløbende. Jeg har aldrig været så sikker og usikker på samme tid.
Jeg er godt klar over, at dumpeprocenten er enorm høj i dette fag og, at de fleste skal have et eller to forsøg mere til, at få det overstået. Alligevel kan jeg ikke lade vær med, at føle mig som en kæmpe fiasko selvom, at jeg jo godt ved, at jeg ikke er det.
Jeg har virkelig kæmpet og haft interesse for det og alligevel lykkedes det mig ikke og det har bare slået mig helt ud af kurs.
Som jeg før har nævnt, er jeg er igang med, at læse til ejendomsmægler og dette var en af fagene på vejen og jeg ville med en bestået karakter, have været et skridt tættere på målet.
Uddannelsen tager jeg iøvrigt med min kæreste Phillip, som også arbejder indenfor branchen og som jeg har fulgtes med fra start af.

Phillip er en helt anden type end mig og tager tingene meget mere loose og går ikke så meget op i detaljer eller for den sags skyld, at gå i skole og få læst og afleveret hvad der nu skal afleveres i sådan et forløb, hvor jeg er langt mere detaljeorienteret og går meget op i, at tingene bliver gjort og alle sider bliver læst – hvilket både kan være en fordel og en kæmpe ulempe. For jeg tænker alt for meget (helt generelt) og bliver hurtigt i tvivl om selv de mest simple ting, jeg går sjældent med min første indskydelse og retter til og til og til, i stedet for, at stole lidt mere på mig selv.
Phillip bestod selv samme eksamen i dag på trods af, at have brugt en brøkdel af den tid, jeg selv har lagt i det og det er jo altid svært ikke at sammenligne sig selv med andre, selvom det ville være klogest, at lade vær.
Jeg kan virkelig ikke andet end, at beundre ham for altid at klare sig igennem alting! Jeg ville ønske, at jeg ind i mellem var meget mere som ham, så alting ikke skulle fylde så meget hele tiden – han er virkelig en “går det så går det”-type og det går bare altid med ham!
Jeg er NATURLIGVIS meget glad på hans vegne, stolt af ham og han er sgu en inspiration uden lige, men jeg kan ikke lade vær med, at blive endnu mere skuffet over mig selv, for jeg ved jo hvor meget vi hver især har gået op i det og hvem af os, som har deltaget mest igennem hele forløbet.

En anden ting som også gør det svært i dag og som nok er den primære årsag til, at jeg ikke kan lade vær med, at slå mig selv i hovedet, græde og føle mig dum er, at der er så mange som gik og troede, at jeg uden problemer ville komme igennem den eksamen og det troede jeg jo også selv – selv min lærer havde stor tillid til mig. Så… En ting er, at skuffe sig selv og en anden er, at skuffe andre.. Det er virkelig de følelser jeg sidder tilbage med og de fylder så meget i mit hoved, men jeg håber på, at det vil hjælpe, at sætte ord på det her. Det tror jeg.

Det er jo ikke fordi, at jeg ikke har chancen igen, selvom det lyder lidt sådan, på den måde jeg reagerer, det er bare først til sommer og ventetiden kan føles lang. Nu er jeg ivrig. Jeg vil bevise og jeg vil gøre det “godt” igen! Jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste der kan have det, som jeg har det lige nu og det er jo på ingen måde jordens undergang, langt fra – men det kan bare godt føles som et hårdt slag, når man virkelig føler, at man her investeret meget tid i det. Det er okay at være ærgerlig, men det skal heller ikke fylde mere nu, så jeg vil se fremad og gøre det bedre næste gang.
Jeg glæder mig til, at få en succesoplevelse en gang i juni og til, at drikke en stærkt drink med en god veninde om lidt – det er jo en rigtig mandag, mandag!!

bmongubcyaeqyeb

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 hurtige om mig!