5 ting jeg elsker/hader ved at bo i indre by

Zulu Awards

fullsizerender

Hvis man følger med på min instagram, er man nok ikke i tvivl om, at jeg havde det rimelig sjovt og hyggeligt til Zulu Awards i går!

Jeg var afsted med Phillip, Aleksandra, hendes kæreste Adrian og lillebror, da vi helt random og spontant købte billetter forleden aften efter, at have set beskrivelsen af eventet, som lød noget i stil af “festivalstemning, sommerdag, kolde fadøl og musik”
ja, hvorfor ikke!? Det er LIGE mig.
Eventet blev holdt i Royal Arena og startede allerede kl. 13:00, hvor man kunne spille ølbowling og lave diverse festivalaktiviteter. Vi kom dog først afsted hjemmefra kl. 18:00 og det var super passende, da selve Zulu Awards startede kl. 20:00 – så vi havde både tid til, at drikke os en kæp i øret, med hjælp fra en masse shots og fadøl og samtidig være klare nok i hovedet til, at høre musikken og se showet, som forresten bliver sendt på Zulu på søndag. Det var virkelig en hyggelig aften, i rigtig godt selskab og man følte helt, at man befandt sig langt fra hverdag og vinter. Tiltrængt! Jeg lader billederne fortælle resten!!
I dag har jeg heldigvis fri og er lige vågnet fra min lur ha! Nu skal jeg til at gøre mig klar og hoppe i tøjet, for jeg skal igen, igen mødes med Aleks – vi skal nemlig i Tivoli til deres åbning af Vintersæsonen 2018. SÅ hyggeligt!

img_4996

img_4952

img_4974

img_4980

img_4962 img_4997

Cheers!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting jeg elsker/hader ved at bo i indre by