Ankommet til Bangkok

Postkort fra Phuket

Endelig er vi tilbage i Phuket og det er lige som jeg husker! Det er uden tvivl en af mine fortrukne rejsedestinationer og det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg er her. Det kan jeg ligeså godt slå fast, allerede nu.
Det er sjovt, for de fleste jeg har snakket med, bryder sig ikke rigtig om Patong (hvor vi primært bor) og Phuket helt generelt, men jeg/vi elsker bare alt ved det (næsten…) – Der er så meget at tage sig til og vi har efterhånden fået mange stamsteder, hvilket altid er godt, for så ved man hvad man kan forvente og hvad man får! Vi har som altid lejet en scooter og kører på den, så ofte vi kan – det er den fedeste måde, at komme rundt på og det er virkelig en frihed ift. at skulle praje en taxa og prøve, at forklare sig på engelsk hele tiden og derudover får man også sol samtidig, what’s not to like.
Vi føler i hvert fald, at vi oplever langt mere og kommer meget mere omkring, med en scooter, så det er ikke fordi vi ligger på Patong Beach hver dag. 😉 Det er jo uden tvivl den mindst lækre strand her er, men det tager ikke meget mere end 20 min. at køre til strande, der ligger i en helt anden liga!

img_6439
Patong Beach – den mindre turistede del. Hvis billedet var taget den anden vej, kunne man ikke se sandet for mennesker. Her er altså dejligt, men vandet… gult/brunt.. Det kan gøres meget bedre 20/30 min. væk i bl.a. Kata, Karon og Rawai.

img_6702Rawai Pier – Her er meget smukkere, end billederne viser! Dette er godt nok på havnen, da der er hidsigt tidevand på disse kanter, så strand var der ikke meget af.. Eller jo strand, men ikke vand, medmindre du tog ud på broen og der gik det stadig til navlen, når man gik i! På selve stranden er der rig mulighed for, at leje en longtail-boat så længe du orker, med “privat chauffør”, det har jeg før skrevet om og det er HELT sikkert noget jeg vil anbefale alle at gøre. Du bestemmer selv hvor du vil hen, hvornår du vil stoppe, om du vil snorkle eller what ever! Det skal vi nok i morgen og jeg glæder mig! Vi har gjort det 2 gange før og det var helt fantastisk (og billigt).

fullsizerenderBeyond Patong – Det første hotel vi har boet på i år og det har vi haft en fest over (bogstavligt talt), det ligger tæt på Bangla Road (lang festgade i Patong), som vi i den grad har udnyttet og så er deres pool-område SMUKT!

fullsizerender-2fullsizerender-1
Vi spiser, som var der ingen dag i morgen!

img_6688
Som tidligere nævnt, får man altså godt med sol, på sådan en scooter og jeg er endda blevet så voksen, at jeg smører mig ind i solcreme, fra top til tå flere gange dagligt.

img_6697
Heritage Patong – Vi er netop ankommet til vores nye hotel, som vi skal bo på de næste 4 dage, inden turen formentlig går til Koh Phi Phi. Vi har et lækkert, stort værelse og en smuk udsigt og det er næsten det vigtigste. Deres pool-område, når i hvert fald ikke Beyond Patongs til sokkeholderne, men vi vil da også hellere på stranden 😉

Jeg håber i kan holde varmen i DK, det ser virkelig ikke for rart ud.. Det vender snart!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ankommet til Bangkok