Postkort fra Phuket

En smuk sejltur og Banana Island!!!

Nu har jeg et par gange anbefalet, at såfremt man skulle ramme Thailand, herunder Phuket, så skal man gøre sig selv den tjeneste, at tage på en uplanlagt longtail boat tur – og i den forbindelse, er det vel også på sin plads, at jeg kommer med et lidt mere dedikeret indlæg.

img_7062

I går var vi endnu engang på en succesfuld, (næsten) uplanlagt tur, hvor vi blot pakkede tasken og kørte mod Rawai Beach, for at praje en longtail boat, så vi kunne komme ud og sejle lidt. Vi lader som regel dem om, hvor de vil tage os hen, da de har rimelig godt styr på, hvad der er mest attraktivt på tidspunktet og det plejer ikke, at slå fejl. Denne gang var vi på Banana Island bedre kendt som Banana Beach, som er en lille tropisk Ø, ud for det turistede Phuket – det tager ca. 30 min. sejltur, at komme derud og det er jo selvsagt næsten dumt, at snyde sig selv for noget, som er så lækkert, så tæt på. Øen er ligeså smuk, som den lyder og det var generelt en rigtig dejlig dag! Vi kom lidt sent op, så vi var først ved Rawai ved en 13.30-tiden og var allerede retur kl. 16, efter eget ønske, men det var også ganske fint og det er heller ikke sidste gang, at vi tager afsted i denne omgang. Det kostede os samlet 1.500 baht, som er ca. 300 kr. !!! (value for money)..
Der er meget tidevand, som før nævnt på Rawai Beach, så det er bedst, at tage afsted lidt tidligere, så man undgår selv at skulle gå i land, flere hundrede meter fra kysten haha, selvom det i sig selv også er en oplevelse.

Banana Beach er virkelig et magisk sted, som opfylder alle de krav man har, til en lille tropisk Ø. Hvidt sand, turkist hav, kajakker, farverige liggestole, snorkeludstyr, farverige fisk og koraler, friske kokosnødder, ja.. You name it! Jeg har samlet lidt lækre billeder fra vores tur, som giver et godt billede af, hvor skønt det har været!

img_7066
Rawai Beach og vores søde kaptajn på Longtail Boat nr. 16

img_7063img_7069Ankommet og klar til, at snorkle.

img_7068Øen har naturligvis en fancy restaurant, som byder på lækker thai-mad og ikke mindst, en udsigt ud over det sædvanelige.

img_7067Det giver næsten sig selv, at man lige skyller oplevelsen ned, med en frisk kokosnød.

img_7071Og så fik jeg naturligvis, min “tålmodige” kæreste til, at skyde et par “se mig, jeg er på en tropisk Ø”-billeder.

img_7058
Phillip fik som altid også lavet nye venner 😀

img_7070
På hjemturen, havde vandet for længst forladt Rawai Strand og vi måtte selv gå turen ind, en del meter fra kysten. Alt efter, hvor meget læs man har med, er det altså meget hyggeligt.

Endnu et dejligt minde til bagagen. Næste gang er planen, at vi blot sejler ud og snorkler rundt omkring, det har vi også gode erfaringer med.
Husk, at i kan følge med på min instagram lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Phuket