En smuk sejltur og Banana Island!!!

VIDEO: 3 uger i Thailand

29496616_10214976041577569_1119079657690365952_n

Ja okay, det har da virkelig stået sløjt til mht. indlæg her på domænet, det sidste stykke tid… Det var slet ikke en del af planen, men hold nu k*** hvor har jeg bare hygget mig!
Jeg kom hjem fra 3 FANTASTISKE uger i Thailand sidste mandag, og der har virkelig været meget (af det gode) at dele ud af, men jeg valgte bare, at nyde det i stedet og så samle op, når jeg kom hjem.
Til gengæld har jeg været rigtig godt til, at dele ud på min instagram, det er jo altså bare den nemme løsning.
Nu har jeg næsten været hjemme i en uge og der har været fuldstændig booket i kalenderen, både hvad angår job, aftaler OG at klippe vores GoPro-video færdig, hvor jeg har kogt 3 uger ned til ca. 14 minutter. Det har virkelig taget meget af min tid, da jeg har haft minimum 700 forskellige klip, at vælge imellem! Men udfaldet er blevet rigtig godt, hvis jeg selv skal sige det og nu er jeg er allerede klar til, at pakke kufferten igen! Ønsketænkning…

Jeg håber, at videoen kan give anledning til lidt dagdrømmeri og måske endda noget inspiration, hvis man ikke selv har været i Thailand!
Sidste år lånte jeg et GoPro kamera og prøvede at filme herlighederne på Bali, som man kan se resultatet af nederst i dette indlæg og det gav virkelig blod på tanden til, at investere i et selv og pengene er allerede rigtig godt givet ud! Jeg elsker, at have så mange minder og gode stunder, at kunne kigge tilbage på og hvis jeg lige må rose mig selv, så vil jeg da sige, at jeg også er blevet bedre ift. at klippe film i imovie haha! Jeg må hellere rejse lidt oftere, så jeg kan øve mig endnu mere 😉

Husk at se videoen i HD! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En smuk sejltur og Banana Island!!!