20 ting jeg fandt ud af på vores rejse

Wishlist: Fødselsdag

29920737_10215078575020841_592051701_n1. Bikerjakke her, 2. Teddy jakke her, 3. Signaturring her, 4. Polaroid kamera her, 5. Malene Birger taske her, 6. Stan Smith Bold her, 7. Sock boots her, 8. Taske her, 9. Halskæde her,
10. Air Max 97 her

Så er der lidt under en uge til min fødselsdag og i den forbindelse har jeg samlet nogle af mine ønsker ovenover. Jeg ved ikke om i også har bemærket det, men de kloge har rent faktisk udtalt, at temperaturen med stor sandsynlighed kan bevæge sig op på 20 grader i weekenden og især søndag ser ud til, at blive en ganske fornuftig forårsdag (på min fødselsdag, naturligvis). Det skal fejres! Jeg håber det holder, da jeg har en dejlig fødselsdags-weekend i vente og det kunne være helt perfekt, at åbne op for tagterrassen, for første gang i år. Så det må jeg næsten sige, er mit største ønske! please, vejrguder!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 ting jeg fandt ud af på vores rejse