Wishlist: Fødselsdag

De gode gamle spil

Og her snakker jeg ikke om klassiske, hyggelige brætspil, som samler familien rundt om bordet. Nej, det er nærmere de spil hvor jeg personligt selv, sad klistret op ad skærmen og spillede på ottende time, inde på værelset, alene. Til tider multiplayer, hvis jeg var i humør til at dele min kæmpe stationære computer, med tilhørende kæmpe tastatur, hvor vennerne naturligvis kun fik lov til, at bruge WASD tasterne og jeg selv tog mig af piletasterne (man er vel en nar).
Jeg kom pludseligt i tanke om ALLE de gode, gamle computerspil, både de gratis og de knap så gratis og har samlet og linket til dem, som jeg har brugt KLART flest timer på.. Hvis jeg skulle remse alle mine yndlings spil op, ville listen blive alt for lang og omfattende og jeg ville både skulle inddrage playstation spil, Wii, Nintendo DS, PSP og ja.. mange flere spil. Jeg var et rigtig spille/elektronik barn og det er ikke blevet meget bedre med alderen, nu er det bare mest instagram det går ud over.

 
1. Bubble Trouble – Det er en sikker vinder og jeg tør SLET ikke tænke på, hvor mange timer jeg har brugt på det, både single og multiplayer. Det er nok en af de spil, jeg er blevet uvenner med flest over og det spil, som har sat mit temperament allermest på prøve.. Jeg er mega fan. Spil det her.

8cb4b09117d30828

2. The Sims 2 + ALLE udvidelsespakkerne selvfølgelig – Okay det er faktisk en klar nr. 1, men det er jo heller ikke helt gratis, hva.. Det tror jeg min mor kan svare bedre på.. Savner det stadig hver dag. Det er lige før, at jeg køber mig en PC, bare så jeg kan få det hele downloadet igen.

3. Gold Miner – Endnu en af de gode, gamle, gratis spil man snildt kunne investere mange timer i. Hold K*** hvor er det egentlig svært. Det er til at blive sindssyg af, når man i stedet for en diamant, får fat i verdens tungeste sten, eller gris som giver nada (random hvis man ikke kender spillet). Spil det her.

big

4. Bubble Shooter – Nok det mest ligegyldige spil til dato, men det var stadig et mega hit engang og jeg får helt lyst til at spille det nu, faktisk. Tror egentlig aldrig, at jeg har gennemført en eneste bane. Spil her.

ss03_bush

5. Mujaffa spillet – Den kender vi nok allesammen og hvis man lige fik lyst til at spille det, så er det bare, at gå i krig lige her! Og når man skal være rigtig rebelsk, så starter man selvfølgelig lige ud med, at tjene til kameraet i bilen.

150-g16

6. FarmVille og Tetris Battle (FB edition) – De delte lige den sidste plads, da begge spil alle dage, har været bedst underholdning på Facebook. Så kunne man jo også lige irritere alle sine facebook venner med diverse invitationer og spilleanmodninger. Her til sidst, vil jeg da gerne lige løfte sløret for, at jeg var i højeste level i Tetris (i gymnasietiden) og endte med, at spille udelukkende mod kinesere og det har virkelig åbnet mange døre for mig, den dag i dag. not.

30020309_10215089123004534_675004617_n

Jeg har helt sikkert glemt mange gode, så bidrag gerne med sjove spil, som jeg kan bruge min dyrebare fritid på! ha.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wishlist: Fødselsdag