Vores sommerferie-planer

Det kan du bruge dine hverdagsaftener på

31486546_10215271811531633_94291488678084608_n

Det er altid dejligt, at komme hjem og slappe af, efter en lang arbejds- eller skoledag og jeg har sjovt nok altid, en masse gode idéer til, hvad jeg skal lave når jeg endelig kan hoppe i det behagelige tøj og gøre lige hvad der passer mig. Det er bare sjældent, at jeg når så langt, da jeg enten falder direkte i mobilen eller computeren og bruger en masse dumme timer der, eller går i stå med alt mit overtøj og mine sko på, foran masterchef, luksusfælden eller noget andet i samme stil og ikke rigtig kommer videre, før jeg skal i seng. Derfor har jeg brainstormet lidt på, hvad man egentlig kan lave ved fyraften og her kommer jeg ikke ind på aperol, god mad på fine restauranter eller lange gåture i måneskin – for det er lidt svært at hamle op med og det her handler mere om, hvad man kan lave, når man alligevel er hjemme.

  • Se en sjov film på netflix, som giver dig lyst til at tage til USA, leje en autocamper og møde en alien.. Okay, den var ret specifik og hvis du ikke allerede har luret den/set den, så kom igang, for den er sgu sjov! Den hedder PAUL og den gav mig total god energi i går! 
  • Find alle dine bedste cremer frem, invester i en lækker ansigtsmaske, gå i et (meget) varmt bad, med lukket dør, så der er helt dampet derinde og smør dig ind fra top til tå – Det er billigere end at gå i spa, men følelsen i kroppen bagefter er ca. den samme + – . 
  • Lav et snackfad! Køb en masse lækre grøntsager ind som f.eks. agurk, rød peber, gulerødder osv. Skær dem ud og hæl godt med salt og citron på – det er bare hyggeligt og lækkert og så slipper man for, at falde i det forbudte snackfad senere på aftenen, såsom chipsposen. 
  • Altid se paradise tirsdag – torsdag selvfølgelig. Man har vel god smag!
  • Altid se en masse amerikansk reality TV – Uden at blære mig for meget, har jeg netop set alle afsnit af KUWTK færdig og nej, jeg har ikke ligeså meget fritid, som jeg giver udtryk for! Jeg ser det på HAYU og det er og bliver min favorit streamingtjeneste. Guilty pleasure much. 
  • Spil Crash Bandicoot. Hvis du ejer en playstation og har nerverne til det! Det kræver et solidt TV for hold K*** hvor er det bare et irriterende, svært spil. 
  • Brætspil! Må investere lidt i det, da jeg pt. kun ejer matador, som tager ca. 4 dage, at spille færdigt og loopin louie som tager max 5 min. Der må være en god mellemting derude. 
  • Hør en lydbog! Det er så dejligt og afslappende og man behøver ikke engang, at have åbne øjne. Jeg har først for nyligt erhvervet mig mofibo-appen og fået øjnene op for lydbøger og jeg er helt på toppen over det! Jeg har netop hørt Hambros Allé 7-9-13 færdig, som er virkelig god underholdning og som handler om Danmarks dyreste villavej og menneskerne der bor der, på godt og ondt. 

Det var faktisk sværere end jeg lige troede, at komme med idéer til en stille og rolig hverdagsaften! Kom endelig med inputs, da jeg egentlig også skrev dette indlæg, for min egen manglende inspirations skyld.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores sommerferie-planer