Se mine lækre fødselsdagsgaver!

Vores sommerferie-planer

31507965_10215268405446483_7215467022019198976_n

Foråret har allerede vist sig fra sin bedste side og det gør bare, at jeg personligt får rimelig høje forventninger, til en god, dansk sommer i år! Og det er der i min optik, INTET der kan slå! Sidste år var en regnfuld en af slagsen og det var ikke mange gange, at vi kom over eller bare ramte de famøse 25 grader, som jo betegner en sommerdag! Faktisk ramte vi kun den temperatur en enkelt gang i hovedstaden, men 9 gange i alt i DK i 2017. Den er ikke helt svær at slå, tænker jeg – især ikke, når vi allerede nu, har ramt den 2 gange!

Men nu skal der heller ikke herske tvivl om, at vejret i Danmark bare er og bliver util”regne”ligt og så er det rart, at man er sikret bare lidt! I år har vi booket 2 rejser i sommermånederne og jeg glæder mig helt vildt til dem begge!

I juli tager vi en uge til Cascais i Portugal med Phillips far, hans kæreste og Phillips bror og hans kæreste, så det bliver en rigtig hyggelig familie/par-tur. Jeg har aldrig været i Portugal før, så det bliver fedt, at opleve og jeg er allerede i fuld gang med research! Hvis nogen af jer har været i Cascais, så endelig send hotspots min vej!
I august tager vi traditionen tro, til mit fødeland – Grækenland, herunder Kreta! Jeg tager altid til Kreta minimum 1 gang om året og der er ikke et sted, jeg hellere vil besøge! Det er så dejligt at komme “hjem” og være i kendte rammer, samtidig med, at den står 100% på ferie. Phillip og jeg tager derned med min mor og far og har booket os ind på et dejligt hotel, lige i nærheden af det hele. Så ja, begge rejser står bl.a. i familiens tegn og det er kun dejligt, især fordi vi i år, får det fra begge sider! Phillip og jeg rejser en del i løbet af året, så alenetid har vi og får vi massere af! Det har ikke den store betydning, så længe man kan sammen. Vi har allerede snakket lidt om nogle rejser til efteråret og så snakker/planlægger vi jævnligt vores “store” rejse, som vi har en gang om året. Jaja, vi er næsten lige kommet hjem fra 3 uger i Thailand, men det er bare dejlig motiverende, at have en masse rejser foran sig!

Derudover er vi ret heldige, hvad angår udendørsarealer derhjemme, da vi har en privat tagterrasse og den bliver ekstremt opvarmet, så snart der bare er 15 grader sol og derover, så den nyder vi RET meget og hver gang, at vi kan komme til det! Derfor vil jeg heller ikke rejse for meget i sommermånederne, men langt hellere gemme feriedagene til de kolde, stormfulde dage. Hvis jeg var garanteret godt vejr og København badet i solskin, ville jeg ALDRIG rejse i juni, juli, august, men det ved vi alle sammen godt, er lidt ligsom at spille lotto.

Hvad er jeres sommerferie-planer?

31603720_10215268405086474_4191488648937472000_n

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se mine lækre fødselsdagsgaver!