Mine yndlings restauranter i København K

En lille opdatering…

Puha.. Jeg er allerede tæt på ikke, at kunne overholde en af mine nytårsforsæt, haha. Det irritere mig helt vildt, at jeg ikke får opdateret oftere herinde, som jeg jo gerne vil, men den ene dag tager bare den anden og lige pt. sker der SÅ mange ting hele tiden, som jeg også med tiden, vil involvere jer meget mere i.

Nu rejser vi snart til Thailand, hvor de 3 uger skal bruges på LIGE hvad der falder os ind og hvor der bare skal geares helt ned. Indtil videre har vi kun bestilt vores hotel i Bangkok, hvor vi skal bo i 2 dage og så endda på Lebua At State Tower, som har en af de højeste beliggende sky bars i verden og det glæder jeg mig helt vildt til! Jeg skal helt sikkert nok give en opdatering på hotel oplevelsen! Derefter går turen til Phuket og Phi Phi, men helt uden for meget planlægning, det gør vi os ikke så meget i ;). Jeg har helt sikkert tænkt mig, at opdatere så meget jeg kan herinde og planen er også, at vi får lavet en sjov GoPro video, som vi også lavede på Bali, sidste år (man kan se videoen nederst i dette indlæg).

Og så slutter vi lige af, med nogle billeder fra ugen!

img_5390

fullsizerender img_5386 img_5218

Vi har besøgt vores gamle “hood” Frederiksberg, nærmere Søndermarken i dette tilfælde! Hundene ELSKER at være der og jeg kan helt sikkert anbefale, at slå et smut forbi, især hvis man har hund! Der er et stort samlingssted/område derinde hvor hundene må løbe frit og hvor der altid er mindst 10 legekammerater klar! 

img_5388 img_5389Phillip fyldte 28 år sidste fredag, så det har vi også fejret med lidt af hvert.

img_5333

Og som alle andre uger, har jeg også haft tid til, at ses med Aleks – Denne gang på Lo-Jo’s Social inde ved siden af rundetårn. 

28126105_10214678674663582_544448852_o
Og så har vi været gode til, at få en god og hyggelig start på dagene 🙂 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine yndlings restauranter i København K