En lille opdatering...

Drømmeboliger #3 – Meget for pengene!

Så blev det tid til, at komme med det tredje indlæg i min lille serie “Drømmeboliger” og denne gang, vil jeg primært linke til eksklusive lejligheder for under 6 mio.
Jeg holder mig til 3 lejligheder i dette indlæg, men de er alle et must-see, både til inspiration vedr. boligindretning og selvfølgelig for, at vise hvad man egentlig kan få for pengene, tæt på København K!
Man kan læse de to andre indlæg her og her og jeg skal igen lige gøre opmærksom på, at boligerne bliver solgt i tidens løb, hvorfor mange af de lejligheder jeg før har linket til, ikke længere vil være tilgængelige.

Denne gang vil jeg bevæge mig ud på Amager, da vi selv kigger lidt løst i øjeblikket og derfor også, er stødt på utroligt lækre lejligheder, hvor man får meget for pengene og samtidig er tæt på indre by og vores arbejdspladser. Det betyder selvfølgelig også, at vi må gå på kompromis med beliggenheden (for vores vedkommende), såfremt vi skulle vælge, at bosætte os der. Men se lige nogle lækre lejligheder!! Jeg tør slet ikke tænke på, hvad priserne ville ligge på, hvis de lå midt inde i K eller Ø.
Ift. de områder jeg linker til på Amager, må jeg indrømme, at det ikke er der jeg er bedst kendt og derfor har jeg svært ved at sige, om det er gode eller dårlige beliggenheder i dette postnummer.

  1. Den første penthouse jeg vil linke til, kan du se lige her! Den er VIRKELIG lækker og standen ligeså (projekt fra 2011) og så er den beliggende øverst på 5. sal (lys og luft), har 3 altaner og et helt fantastisk “glas hus” øverst oppe, som giver dig en vild udsigt over København og Øresund. Man får 114 kvm, 2 soveværelser (det ene med walk-in!!), stort badeværelse og et lækkert køkken-alrum med fritliggende bjælker og masser af charme. Jeg synes den er skøn!
  2. Denne lejlighed er meget stilfuld og moderne og jeg elsker simpelthen de løsninger, der er benyttet! God inspiration hvis man selv skal bygge noget! De ting jeg især hæfter mig ved, er det fede atrium/terrasse i midten af lejligheden, det ser SÅ fedt ud og jeg kunne sagtens se mig selv sidde derude på en sommerdag! Samtidigt er der super højt til loftet, hvilket giver godt med lys og en masse luft. Du får altså en 5-værelses lejlighed på 144 kvm, med privat parkering (PLUS!!), atrium/terrase, tagterrasse og en lejlighed i god stand for 5.299.000. Det er ret vildt.
  3. Sidst men ikke mindst, er der denne taglejlighed! Den byder på vinduespartier ud over det sædvanlige! Den er SUPER stilet, hvis man spørg mig og der er ovenikøbet ingen bopælspligt (hvilket kort sagt betyder, at man ikke har pligt til, at bebo eller udleje boligen i minimun 180 dage om året. Altså man kan i princippet benytte den, som sommerhus. Langt de fleste boliger har bopælspligt). Her får man en 3-værelses lejlighed, på 118 kvm, igen med højt til loftet og i fantastisk stand, 2 private terrasser, hems og et stort, flot badeværelse.

Er det ikke ret vildt, at man kan bo i så skønne lejligheder for de penge? Jeg er med på, at beliggenheden står højt på listen, for de fleste! Men hvis man kan bo i sådan en oase og samtidig være tæt på byen, har jeg svært ved ikke, at synes det er interessant! Der skal ikke herske tvivl om, at jeg elsker at se på lejligheder! Godt jeg arbejder hvor jeg gør 😉

img_5486

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille opdatering...