Få lavet de smukkeste bryn!

Ankommet til Bangkok

Så kom vi igennem nedtællingen og befinder os endelig i Thailands hovedstad, Bangkok! Det er ikke til at forstå, at vi har 3 ugers ferie foran os, men en ting er sikkert, det føles RIGTIG godt!

Dagen før vi rejste var ret presset, da vi begge (Phillip og jeg), havde rimelig travlt med, at få lukket det sidste ned inden afrejse og derudover, er ingen af os planlægnings-typer, så alt skal åbenbart ske og gøres i sidste øjeblik, hvilket jeg altid fortryder når jeg står i det! MEN, det gik jo fint og vi fik nået det hele! Vi nåede endda lige, at få købt et GoPro med, så vi er allerede i fuld gang med, at få gemt en masse minder fra denne ferie ned 🙂 Planen er jo, at vi vil lave en sjov, lille film om vores tur.

Vi ankom til Bangkok kl. 06:00 i morges efter 12 timers rejse, hvilket virkelig har kunne mærkes hele dagen.. Jeg har personligt været oppe på 2 lurer allerede og nu nærmer klokken sig 00:00 lokal-tid, så jeg ryger direkte på hovedet i seng, efter dette indlæg.
Som jeg før har nævnt, bor vi på Lebua At State Tower Hotel og det fortjener uden tvivl et indlæg for sig selv! Så det skal i nok høre meget mere om. Vi har været så heldige, at blive opgraderet til et vanvittigt værelse og jeg kender ikke årsagen, men de skal ikke høre noget brok herfra! Vi havde dog i forvejen opgraderet, men dette er uden tvivl på et lidt højere niveau (bogstavligt talt) – 55. etage, 2 altaner, 2 badeværelser, kæmpe kingsize-bed og kæmpe panorama view udover Bangkok! Det skal jeg nok vise en masse billeder af senere hen og ellers kan man selvfølgelig som altid, følge med på min instagram, hvor jeg ikke har kunne holde mig tilbage!

I morgen skal vi nyde godt af den gode og store morgenmads-buffet (såfremt vi vågner) og højst sandsyneligt ud og opleve “Floating Market” som skulle være rigtig fedt! Vi rejser jo allerede videre til Phuket på tirsdag, så vi når hvad vi når og resten, må vi komme tilbage til, en anden gang.. Igen, ikke planlægnings-typerne!

Jeg håber i nyder den sibiriske vinter derhjemme (tarveligt, ja), men føler virkelig vi ramte timingen lige i R**** denne gang 😉

fullsizerender

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få lavet de smukkeste bryn!